Däckservice Kungälv

Vi på Car Clinic i Kungälv utför däckservice och kan åta oss i princip vilket fordon som helst. Hos oss får du service som är både snabbt och professionellt utförd. Våra tekniker har gedigen kompetens när det gäller olika sorters skador på däck och genomför alla uppdrag med stor noggrannhet. 

I vår verkstad finns ett brett utbud av nya och begagnade kvalitetsdäck till försäljning. Låt oss hjälpa dig hitta de perfekta däcken för just ditt fordon! Med rätt sorts däck blir din bil säkrare och mer komfortabel att köra. 

Däcken är en viktig del av ett transportmedel och det är en av anledningarna till varför det är viktigt att ta väl hand om dem. Det finns många sätt att få däck att hålla längre till exempel genom att balansera dem regelbundet, ha rätt sorts däckförvaring samt att rengöra och vårda dem kontinuerligt. Car Clinic kan hjälpa dig med allt detta!

Däckservice Kungälv
Anlita oss för däckservice. Välskötta däck är viktigt för såväl trygghet som körupplevelse.

Däckbalansering

Att köra bil ska vara en rolig och trygg upplevelse tycker vi! Vi erbjuder därför däckbalansering, en tjänst som gör körturen mer behaglig och som på så sätt bevarar körglädjen. Om det råder obalans mellan däcken så påverkar det styrningen samt kan medföra onödigt slitage på fjädringen och på gummit i däcken. Hur vet man då att däcken är i behov av en balansering? Du upptäcker det till exempel genom att det uppstår vibrationer i bilen eller genom att bilen börjar dra åt sidan. Passa på att kontrollera balansen i däcken när du låter oss byta till sommar- eller vinterdäck!

Däckbyte

Car Clinic erbjuder däckbyte på alla sorters fordon och har alltid som mål att utföra skiftet på ett effektivt och säkert sätt. Hos oss kan du byta dina däck enkelt och bekvämt. Vi ser till så att däcken är inställda på ett korrekt sätt vilket innebär att vi kontrollerar och justerar lufttryck samt mönsterdjup och ser till så att bultarna blir dragna på ett rätt sätt. Däckskifte medför tunga lyft och obekväma arbetsställningar – slipp det och låt oss ta hand om din bil!

Hör gärna av dig om du vill ha tips och råd eller om du vill boka tid. Vi på Car Clinic ser framemot att få hjälpa just dig.