MC-service

Vi har ett varierat utbud av tjänster och utför MC-service av olika slag och har en verkstad som är fullt utrustad för att kunna ta hand om din motorcykel på bästa sätt. Din motorcykel förtjänar regelbundet underhåll! Vårt skickliga team har de resurser som krävs för att du ska känna dig trygg när du lämnar din cykel hos oss. Car Clinic strävar alltid efter att erbjuda MC-Service av högsta kvalitet. 

Om du tar hand om din MC på rätt sätt så förlänger du dess livslängd och det blir dessutom säkrare att köra. Ge din hoj regelbundet underhåll och investera i förebyggande åtgärder – på så sätt ökar du chanserna att din älskade MC ska gå att köra i många år till. Hur ofta en motorcykel behöver service varierar och beror på många olika faktorer. De viktigaste är antal mil du kört samt hur länge sedan det är som den senaste servicen utfördes.

MC-service Kungälv
Ta hand om din MC. Lämna motorcykeln på MC-service hos vårt skickliga team.

Däckservice för MC

Det är till exempel en klok investering att byta ut däcken innan de är fullständigt utslitna eftersom det ökar säkerheten. När vintern kommer kan du låta oss på Car Clinic förvara din MC och dess däck på ett tryggt och säkert sätt. Att ställa undan motorcykeln under de perioder av året när du inte kör är ytterligare ett exempel på hur du kan få din motorcykel att hålla längre. Vi rekommenderar att du vänder dig till en auktoriserad verkstad när din MC behöver service, särskilt om du har garanti kvar på den.

Service för MC

Car Clinic utför service på motorcykelns alla olika komponenter och arbetar till exempel med reparationer, däckbyte, underhåll, montering, ventiljustering och däckbalansering. Vårt företag hjälper dig även med försäkringsskador samt garantiärenden och har avtal med ett flertal försäkringsbolag.

Vår verkstad finns på Smedmästaregatan 2 i Kungälv. Du är varmt välkommen att höra av dig med dina frågor eller om du vill anlita oss.