Rekond i Kungälv

Ser ditt fordon slitet och smutsigt ut? Är det i behov av en uppfräschning? Kom till oss på Car Clinic och låt oss utföra rekond – det spelar ingen roll om du har bil, båt, husvagn eller motorcykel. Vi kan ta hand om nästan alla sorters fordon och erbjuder till exempel rengöring, tvätt av fälgar, vaxning och polering. 

Vårt arbete genomsyras av att vi ställer höga kvalitetskrav på oss själva. Det betyder till exempel att vi alltid använder medel och utrustning av högsta kvalitet samt att vi kontrollerar så att alla inställningar i ditt fordon är korrekta. Car Clinic har lyhördhet som ett av sina ledord och vi anpassar alltid våra tjänster efter kundens behov och önskemål.

Ordet rekond är en förkortning av rekonditionering och innebär att man rengör in- och utsidan av till exempel en bil manuellt.

Rekond Kungälv
Utvändig och invändig rekond i Kungälv. Låt oss hjälpa dig oavsett om det gäller bil, båt, husvagn eller motorcykel.

Utvändig rekond

En bil blir nästan konstant utsatt för väder och vind vilket till exempel kan innebära smuts av olika slag, fukt och temperaturväxlingar. Detta medför påfrestningar som i sin tur sliter på fordonets lack. Vi tvättar bilen omsorgsfullt och genomför sedan en noggrann vaxning samt polering av fordonets lack vilket gör att glansen framhävs och att lacken håller längre. Car Clinic utför även vaxförsegling om så önskas.

En sådan ger mer skydd än en vanlig vaxning bland annat eftersom den gör att föroreningar får svårare att fästa. Vi erbjuder även motortvätt, fälgrengöring samt fönsterputsning.

Invändig rekond

Även insidan av ett fordon behöver underhåll! En välstädad och fräsch bil är trevligare att köra och att åka i. När vi utför invändig rekond så betyder det att vi dammsuger överallt samt att vi tar ut alla mattor och rengör dem.  Vi putsar även rutorna på insidan och rengör all plast, vinyl och läder i dörrkarmar, paneler och lister.

Kontakta gärna oss för mer information om våra produkter och tjänster. Vi finns på Smedmästaregatan 2 i Kungälv.